top of page

 

Info middag/avond NatuurTempel

Informatieve bijeenkomst

Kom sfeer proeven in de NatuurTempel

Wij zijn superblij met de grote en toenemende interesse in de NatuurTempel en begrijpen precies waarom we veel mails ontvangen van mensen met vragen over de constructie, de materialen, de samenwerkingen, de obstakels, de risico’s, de evenementen of de verhuur. Mensen met soortgelijke dromen die de sfeer wel eens willen proeven of mensen die hongerig zijn naar achtergronden en motieven. Het gedachtengoed leeft, dichter bij de natuur met een kleinere footprint, off grid, creatief en echt anders dan we gewend zijn in Nederland. Hier vind je het allemaal. Sinds 2001 leven (lees wonen & werken) we hier op de ritmes van de seizoenen en in de flow van creativiteit.

Data en reserveren

We vertellen je er graag meer over op onze informatie avonden of middagen (voertaal Nederlands). Eens in de anderhalve maand zetten we de poorten van NatuurTempel open om mensen zoals jij te ontvangen in de belevingsruimte waar sinds 2012 al meer dan 250 mensen met heel veel plezier aan hebben meegebouwd. Reserveer snel een plekje, want op het laatste moment is het meestal al volgeboekt.

 

DATA 2024

maandag avond 15 april 19/21 uur

RESERVEREN

Tickets zijn 9,50 pp en zijn te bestellen via deze link: https://eventix.shop/q6tzqs69

Let op: heb je gereserveerd en ben je dan toch niet in de gelegenheid om te komen, dan kun je jouw ticket niet verplaatsen naar een andere infodag of jouw geld terugkrijgen. Wel is het in overleg mogelijk dat je iemand anders in jouw plaats uitnodigt om te komen.

 

ADRES, VERVOER EN PARKEREN

Earth Awareness bevind zich op de Ambonstraat 5, 7295 MV in Teuge. De Ambonstraat is een zijstraat van de Rijksstraatweg, die van Apeldoorn naar Deventer loopt. Deze straat staat niet vernoemd op alle kaarten (de navigatie herkent het vaak wel). De Ambonstraat bevind zich achter een groot houten hek. Je kunt de auto binnen het hek parkeren, let erop dat je netjes parkeert op plekken waar je mag staan. Loop dan rechtdoorna het hek, tot het tweede huis aan de linkerkant, waar je de grote oprit op kunt. Je bent nu aangekomen bij Earth Awareness.

Kom je met het openbaar vervoer, houd er dan rekening mee dat de bus vanaf Apeldoorn naar Teuge in het weekend en s’avonds na 19.00 uur online gereserveerd dient te worden, dit is gratis, maar moet je wel van te voren regelen. De bus stopt nagenoeg voor de deur (halte De Wacht). Reisinformatie en reserveren bus: https://9292.nl  

bottom of page