Earth Awareness

Holistisch Inspiratie Centrum

 Agenda  

OPEN AVOND NATUURTEMPELDATA


Maandag 16 maart van 19.00-21.00 uur

Dinsdag 2 juni van 19.00-21.00 uur

Woensdag 5 augustus van 19.00-21.00 uur

Donderdag 15 oktober van 19.00-21.00 uur


NL - DOET NATUURTEMPEL

Kom je meehelpen? We gaan de NatuurTempel even flink upgraden, de diamant oppoetsen zogezegd. We huren een schrobmachine om de visgraatvloer eens flink op te poetsen en we gaan de buiten en binnenkant afsoppen en een likje olie geven. Deelname is gratis! Een hele leuke manier van kennis maken met de NatuurTempel.

Programma op 14 maart 2020:
10.30 Introductie in de NatuurTempel
10.50 Muziekje aan,.. en losss
13.00 Lunch (geheel verzorgd)
13.45 Muziekje weer wat harder, en...losss
17.00 Einde

Aanmelden: Registreer je dmv de ticket link GRATIS: https://eventix.shop/q6tzqs69
Er zijn een aantal plekjes beschikbaar via deze link, maar op NL DOET, waar deze actie onderdeel van uitmaakt, kun je je ook aanmelden.


MAGIC MUSHROOM CEREMONIES & RETRAITES

Onze missie is om de ultieme setting te bieden voor reizen met de magische paddenstoelen, om transformatie mogelijk en ons verbonden te voelen met al dat is. In Nederland is het werken met de truffels helemaal legaal. Een unieke kans om een veilige setting een groepsceremonie te ervaren. 

De retraites zijn 4 of 5 dagen waarbij psilocybine-ceremonies gecombineerd worden met voorbereidings- en integratieworkshops voor lichaam, geest en ziel. We bieden een prachtig retraite om je ware potentieel te ontvouwen op een fenomenale locatie. In dit retraite is ons algemene doel om je af te stemmen op je natuurlijke staat van zijn.

Voor meer informatie over Magic Mushroom Ceremonies & Retreats : KLIK HIER

 

DATA MAGIC MUSHROOM CEREMONIES


28/29 Maart 

25/26 April

25/26 Juli

31 Oktober/1 NovemberDATA MAGIC MUSHROOM 4 DAAGSE RETRAITES


22/25 Mei

4/7 September


DATA MAGIC MUSHROOM 5 DAAGSE RETRAITES


9/13 April


FESTIVALS 2020

PSY-FI, Leeuwarden


Zoals ieder jaar is Earth Awareness te vinden op het meest spectaculaire psychedelic-art festival van Nederland. Hier verzorgen we de grote shamanistische opening van het festival, waarbij we verschillende wisdom keepers van authentieke tradities uitnodigen om hun blessing te geven. 

Daarnaast zijn we tijdens het festival te vinden op het Sacred Island van het festival, met lezingen en ceremonies. Reserveren voor deze ceremonies kan alleen tijdens de lezingen op het festival zelf. Het exacte programma van Earth Awareness vind je in het festival krantje wat wordt uitgereikt bij binnenkomst. Meer informatie over Psy-Fi: https://psy-fi.nl 


LIVING VILLAGE, Dalfsen


Natuurlijk zijn we ook weer te vinden op het gezelligste festival van alternatief Nederland met lezingen en ceremonies. Ook hier geldt, reserveren voor de ceremonies kan alleen tijdens het festival. 

Het exacte programma kun je vinden in het festival krantje.


Meer weten over het Living Village festival?

https://livingvillagefestival.org 

UA-156468213-1