top of page

De NatuurTempel is alleen geopend tijdens evenementen, hiervoor dien je je altijd even van te voren aan te melden. Je kunt dus niet op de bonnefooi langskomen. 

Agenda 2023 NatuurTempel

NL Doet - mee-werk dagen

11 maart - 10.30-16.00 uur - gratis


Zoals gebruikelijk starten we het seizoen weer met een paar gemeenschappelijke klus-dagen zoals heel Nederland dat doet. We gaan aanpakken wat voor handen is. Opruimen, schoonmaken, reparaties, klusjes die zijn blijven liggen afmaken, kortom het kan alle kanten op. 

Samen lekker (buiten) bezig is altijd heel gezellig en we leren graag weer nieuwe mensen kennen. Spreekt de NatuurTempel jou aan, dat is dit een hele leuke gelegenheid om je te verbinden. Meer informatie

Info middag NatuurTempel

12 maart 14/16.30u; 16 mei 19/21u; 25 juli 19/21u; 6 september 19/21u; 29 oktober 14.30/17u - 9,50€


Wij zijn superblij met de grote en toenemende interesse in de NatuurTempel en begrijpen precies waarom we veel mails ontvangen van mensen met vragen over de constructie, de materialen, de samenwerkingen, de obstakels, de risico’s, de evenementen of de verhuur. Mensen met soortgelijke dromen die de sfeer wel eens willen proeven of mensen die hongerig zijn naar achtergronden en motieven. Het gedachtengoed leeft, dichter bij de natuur met een kleinere footprint, off grid, creatief en echt anders dan we gewend zijn in Nederland. Hier vind je het allemaal. Reserveer hier

Meer informatie

Mee-werk-dagen

Diverse data


Meewerkdagen zijn altijd heel gezellig bij ons. Je ontmoet leuke mensen, hebt interessante gesprekken en je komt tussen de bedrijven door wat meer te weten over de NatuurTempel en het gedachtengoed. 

We werken met een mailing lijst voor vrijwilligers. Dus als er dan een meewerkdag is krijg je vanzelf een mailtje. Kun je, dan laat je het weten. Kun je niet, dan negeer je het mailtje gewoon. 

De meeste meewerkdagen vinden plaats tussen oktober en maart, in het retreat seizoen (april/okt) wat minder vaak.

Wil jij ook op de mailing lijst komen? Stuur een mail.

Retreats

In de NatuurTempel worden met regelmaat retreats met psilocybine truffels georganiseerd voor persoonlijke ontwikkeling. Wil je hier meer over weten kijk dan op onze andere website. Klik op de groene knop.
bottom of page