Earth Awareness

Holistisch Inspiratie Centrum

 Agenda  

OPEN AVOND NATUURTEMPEL

Gewoon nieuwschierig naar de NatuurTempel? Of wellicht een hele specifieke vraag? Dit is het moment om langs te komen. We openen de avond met een warm welkom en zullen wat vertellen over de NatuurTempel. Daarna is het open voor interactie, rondkijken, vragen en gesprekjes. Mail naar [email protected] om je aan te melden.


DATA


Maandag 16 maart van 19.00-21.00 uur

Dinsdag 2 juni van 19.00-21.00 uur

Donderdag 9 Juli van 19.00-21.00 uur (volgeboekt)

Woensdag 5 augustus van 19.00-21.00 uur (volgeboekt)

Donderdag 15 oktober van 19.00-21.00 uur


NL - DOET NATUURTEMPEL  (volgeboekt)

Kom je meehelpen? We gaan de NatuurTempel even flink upgraden, de diamant oppoetsen zogezegd. We huren een schrobmachine om de visgraatvloer eens flink op te poetsen en we gaan de buiten en binnenkant afsoppen en een likje olie geven. Deelname is gratis! Een hele leuke manier van kennis maken met de NatuurTempel.

Programma op 14 maart 2020:
10.30 Introductie in de NatuurTempel
10.50 Muziekje aan,.. en losss
13.00 Lunch (geheel verzorgd)
13.45 Muziekje weer wat harder, en...losss
17.00 Einde

Aanmelden: Registreer je dmv de ticket link GRATIS: https://eventix.shop/q6tzqs69
Er zijn een aantal plekjes beschikbaar via deze link, maar op NL DOET, waar deze actie onderdeel van uitmaakt, kun je je ook aanmelden.


PSILOCYBIN CEREMONIES & RETRAITES

Onze missie is om de ultieme setting te bieden voor innerlijke exploratie, om zo transformatie mogelijk te maken en verbonden te voelen met al dat is. In Nederland is het werken met de truffels helemaal legaal. Een unieke kans om een veilige setting een groepsceremonie te ervaren. 

We organiseren weekend ceremonies (1 nacht, 2 dagen) en meerdaagse retraites. 
De retraites zijn 4 of 5 dagen waarbij psilocybine ceremonies gecombineerd worden met voorbereidings- en integratieworkshops voor lichaam, geest en ziel. We bieden een prachtig retraite om je ware potentieel te ontwaren op een fenomenale locatie. In dit retraite is ons doel om af te stemmen op onze natuurlijke staat van zijn.

Meer informatie over ceremonies & retreats : KLIK HIER


FESTIVALS 2020 

Helaas, door covid restricties zijn de festivals dit jaar afgelast.

PSY-FI, Leeuwarden


Zoals ieder jaar is Earth Awareness te vinden op het meest spectaculaire psychedelic-art festival van Nederland. Hier verzorgen we de grote shamanistische opening van het festival, waarbij we verschillende wisdom keepers van authentieke tradities uitnodigen om hun blessing te geven. 

Daarnaast zijn we tijdens het festival te vinden op het Sacred Island van het festival, met lezingen en ceremonies. Reserveren voor deze ceremonies kan alleen tijdens de lezingen op het festival zelf. Het exacte programma van Earth Awareness vind je in het festival krantje wat wordt uitgereikt bij binnenkomst. Meer informatie over Psy-Fi: https://psy-fi.nl 


LIVING VILLAGE, Dalfsen


Natuurlijk zijn we ook weer te vinden op het gezelligste festival van alternatief Nederland met lezingen en ceremonies. Ook hier geldt, reserveren voor de ceremonies kan alleen tijdens het festival. 

Het exacte programma kun je vinden in het festival krantje.


Meer weten over het Living Village festival?

https://livingvillagefestival.org 

UA-156468213-1