top of page

De NatuurTempel is alleen geopend tijdens evenementen, hiervoor dien je je altijd even van te voren aan te melden. Je kunt dus niet op de bonnefooi langskomen. 

Agenda NatuurTempel

Officiële opening van de NatuurTempel

21 juli 2024

 

In de afgelopen 13 jaar hebben heel wat mensen de handjes uit de mouwen gestoken om de bouw van de NatuurTempel vooruit te helpen. Speciaal (en alleen!) voor deze mensen organiseren we een feestelijke dag. Het programma en alle andere details zijn op dit moment nog niet duidelijk. Wel zijn we al begonnen met het verzamelen van alle mensen die tzt een uitnodiging dienen te krijgen. Heb jij meegeholpen de NatuurTempel te bouwen of heb je gezorgd voor materialen? Meld je dan hier aan, dan word je op de hoogte gehouden. 

Natuurlijk hebben er ook genoeg mensen geholpen met andere klussen, zoals de tuin of algemeen onderhoud. Hiervoor is deze dag niet bedoeld. 

Stuur ons een bericht als je het leuk vind om die dag te komen helpen met hand en spandiensten en er op die manier toch deelgenoot van te zijn.

Info middag/avond NatuurTempel 2024

Wij zijn superblij met de grote en toenemende interesse in de NatuurTempel en begrijpen precies waarom we veel mails ontvangen van mensen met vragen over de constructie, de materialen, de samenwerkingen, de obstakels, de risico’s, de evenementen of de verhuur. Mensen met soortgelijke dromen die de sfeer wel eens willen proeven of mensen die interesse hebben in achtergronden en motieven. Het gedachtengoed leeft, dichter bij de natuur met een kleinere footprint, off grid, creatief en echt anders dan we gewend zijn in Nederland. Hier vind je het allemaal. Reserveer hier

Meer informatie

Mee-werk-dagen

Diverse data

 

Meewerkdagen zijn altijd heel gezellig bij ons. Je ontmoet leuke mensen, hebt interessante gesprekken en je komt tussen de bedrijven door wat meer te weten over de NatuurTempel en het gedachtengoed. 

We werken met een mailing lijst voor vrijwilligers. Dus als er dan een meewerkdag is krijg je vanzelf een mailtje. Kun je, dan laat je het weten. Kun je niet, dan negeer je het mailtje gewoon. 

De meeste meewerkdagen vinden plaats tussen oktober en maart, in het retreat seizoen (april/okt) wat minder vaak.

Wil jij ook op de mailing lijst komen? Stuur een mail.

bottom of page