Earth Awareness

  Holistic Inspiration Center

 Agenda 2019 

Lezing: Ceremonieel gebruik van heilige planten, door Mark Huser


Mark is een gepassioneerd spreker met een schat aan praktijkervaring en kennis over dit onderwerp. Vele honderden mensen hebben deze lezing al ademloos bijgewoond, geïnspireerd door wat hij te delen heeft en de manier waarop hij dat overbrengt. Het doel van deze lezing om meer bewustzijn te genereren voor de verschillende psychoactieve planten en culturen en de onmisbare rol die een ceremonie hierin speelt.


17-3-19 from 13-15 h, Nature Temple 

Tickets 25 euro of 30 euro aan de deur (op beschikbaarheid)

Bezoek de NatuurTempel


Een leuk uitje voor jong en oud. De Tempel is bijna voltooid. Kom kijken hoe bijzonder het geworden is, stel je vragen over natuurlijk bouwen en off grid leven, luister naar de achtergrond verhalen, motivaties en leermomenten. Zeer geschikt om op een ongedwongen manier kennis te maken met het kunstwerk, de mensen en het centrum. Reserveren is niet nodig. Entreeprijs is afhankelijk van jouw budget, 5-10-15 euro pp (kinderen gratis). Deze centjes worden gebruikt voor het voltooien van de bouw. Hondjes aan de lijn graag.


Data: 16-3-2019 van 13-15 u; 6-4-2019 van 11-13 u; 15-5-2019 van 19-21 u; 8-6-2019 van 13-15 u; 18-8-2019 van 11-13; 27-10-2019 van 11-13 u

Sacred Ceremony


Mensen nemen deel aan een Sacred Ceremony om het leven in zijn volle potententiaal te leven, om helderheid, visie en inspiratie aan te trekken. Om zichzelf te bevrijden van opgebouwde angsten, pijn en zorgen. Verbinden met je wezenlijke kern van waaruit al jouw creaties geboren worden en een meester(es) te worden van de constant veranderende realiteit. 

Sacred Ceremonies werken stimulerend op je zelfliefde, waardoor je beter voor jezelf gaat zorgen en beter leert begrijpen hoe de wereld om je heen zich tot jou verhoudt. Het is een bijzondere reunie van zielsverwanten waarbij de maskers van het dagelijkse bestaan worden afgezet en oprechtheid getoond wordt. Een veilige ruimte waar je herkenning vind en begrip cultiveert. Sacred Ceremonies fungeren als een persoonlijk markeringspunt in tijd. Entreeprijzen zijn afhankelijk van jouw persoonlijke budget (135-185-235 euro pp, vanaf 18 jaar)

 

Data: 29/30 maar; 30/31 mei; 20/21 juli; 28/29 september; 23/24 november

Full Moon Magic Cacao Ceremony


Verwennerij op alle lagen. Rauwe cacao met een vleugje truffels verwarmen je hart en geven een sensuele, euforische sensatie. De Maya's uit Zuid Amerika gebruiken dit hart-medicijn al duizenden jaren voor heling, verbinding en ontspanning. In de ceremonie maken we veel muziek, zingen we samen en ontstaat er een waarachtige band tussen deelnemers onderling. 

We serveren speciale drankjes en lekkere hapjes en na afloop eten we samen; een echte VIP ceremony waarvan je nog dagen zult nagenieten. Entreeprijzen zijn aangepast op jouw persoonlijke budget (30-40-50 eurp pp, vanaf 18 jaar)


Data: 19 april; 18 mei; 14 september

Filosofie rond het Vuur


Ben jij ook toe aan een gezonde dosis geestverruiming en streef je naar het uitdrukken van jouw kennis en wijsheid? 

Ben jij nieuwsgierig naar zienswijzen van anderen? 

Daag dan je denken uit en sluit je dan aan bij deze filosofische ontmoetingen op een zeer inspirerende locatie. 


Net zoals bij de oude Grieken gaan we filosoferen rondom een vuur in een Tempel, de NatuurTempel. Samen filosoferen scherpt onze geest en houdt ons bij de les, het weerspiegelt onze kijk op de wereld. Het gezamenlijk onderzoeken en bevragen van waarheden en wijsheden, reflecteren over opgedane kennis en ervaringen, leert ons nuances aanbrengen in herkenbare thema’s.


Vrijdag 7 Juni 19-22 u NatuurTempel, “Tijd is Kunst”

Kunst, als symbool van de manifestatie van het absolute en het bouwen aan je innerlijke Tempel, de verankering van je authentieke zelf. Spreker Mark Huser leidt het onderwerp in, waarna gaan onderzoeken en bevragen. 


Vrijdag 12 Juli 19-22 u NatuurTempel, “De menselijke moraal”

Ethische vraagstukken zijn overal. Maar waar komt jouw moraal vandaan? Wat heb je eraan en wat doe je er (niet) mee? Een avond om met elkaar te reflecteren over gemaakte of nog te maken levenskeuzes. 

Full Moon Cacao Ceremony


Een cacao ceremony in de NatuurTempel is een ervaring waar je geen genoeg van kunt krijgen. De uplifting effecten van het hart-medicijn, een drank gemaakt van rauwe cacao bonen, vullen je geest en lichaam met warmte, zachtheid en frisse energie. Een energieboost voor je hele systeem. 

De saamhorigheid gedurende ceremonie viert hoogtij, we maken muziek, zingen samen en spreken vanuit ons hart wanneer er iets is wat ons bezighoudt. Hou je van mensen, dan is dit echt iets voor jou. Een avond om het leven samen te vieren onder de volle maan.

Entreeprijzen zijn afhankelijk van jouw persoonlijke budget (15/20/25 euro pp)


Data: maandag 17 juni; dinsdag 16 juli; donderdag 15 augustus