top of page
image.jpg

Privicybeleid

Privicybeleid

Laatst bijgewerkt: 25 juli 2023

Welkom bij EarthAwareness.nl. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van jouw persoonlijke gegevens en willen je daarom op de hoogte stellen van ons privacybeleid. Dit beleid beschrijft hoe wij jouw persoonsgegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen. Lees dit beleid zorgvuldig door voordat je onze website gebruikt.

Verzamelde gegevens Wanneer je onze website bezoekt of gebruikmaakt van onze diensten, kunnen we de volgende persoonsgegevens verzamelen:

 • Naam, e-mailadres en contactgegevens die je vrijwillig verstrekt via formulieren of bij het aanmaken van een account.

 • Informatie die automatisch wordt verzameld, zoals IP-adres, browsertype, toegangstijden en bezochte pagina's, met behulp van cookies of vergelijkbare technologieën. Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie.

Gebruik van gegevens We gebruiken de verzamelde gegevens voor de volgende doeleinden:

 • Het verwerken van je verzoeken, bestellingen of transacties.

 • Het verstrekken van de door jou gevraagde informatie en ondersteuning.

 • Het verbeteren van onze website en diensten door middel van analyse en statistieken.

 • Het sturen van relevante marketingcommunicatie indien je hiermee hebt ingestemd.

 • Het naleven van wettelijke verplichtingen en handhaving van onze voorwaarden.

Delen van gegevens We delen jouw persoonsgegevens alleen in de volgende situaties:

 • Met derden die namens ons diensten verlenen en die gebonden zijn aan geheimhoudingsverplichtingen.

 • Om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, juridische procedures of verzoeken van overheidsinstanties.

 • Met jouw toestemming voor specifieke doeleinden.

Bewaren van gegevens We bewaren jouw persoonsgegevens slechts zo lang als nodig is om de hierboven beschreven doeleinden te bereiken, tenzij een langere bewaartermijn wettelijk vereist of toegestaan is.

 1. Gegevensbeveiliging We nemen passende technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging.

 2. Jouw rechten Je hebt bepaalde rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens, waaronder het recht om toegang te krijgen tot je gegevens, deze te corrigeren, te verwijderen, bezwaar te maken tegen verwerking en gegevensportabiliteit. Neem contact met ons op via de hieronder vermelde contactgegevens om deze rechten uit te oefenen.

 3. Wijzigingen in het privacybeleid Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt om wijzigingen in onze praktijken of wetgeving weer te geven. De meest recente versie van het privacybeleid wordt op deze pagina geplaatst.

 4. Contact Als je vragen, opmerkingen of verzoeken hebt met betrekking tot dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via earthawarenessteuge@gmail.com of via het contactformulier op onze website.

Bedankt voor het vertrouwen in Stichting Earth Awareness! We doen er alles aan om jouw gegevens te beschermen en een veilige ervaring op onze website te bieden.

Stichting Earth Awareness, Ambonstraat 5, Teuge

bottom of page