Earth Awareness

Holistisch Inspiratie Centrum 

Een goed gesprek is verhelderend en geeft je na afloop een gevoel van inspiratie of vertrouwen. Mijn manier van raadgeven is resultaatgericht en pragmatisch van aard. Het gaat er in een notendop om dat je doelen gaat formuleren en gaat handelen naar het bereiken van deze doelen. Heel simpel als je ‘t zo zegt, maar iedereen weet uit ervaring dat je soms in je eigen bos de bomen niet meer ziet…. 


Een dergelijk counselingsgesprek zet aan tot het oplossen en hanteren van vraagstukken, verstoringen en wensen, door het benutten van jouw ongebruikte mogelijkheden. Met mijn doortastende, doch liefdevolle aanpak heb ik een betekenisvolle bijdrage kunnen leveren aan uiteenlopende onderwerpen waar vrouwen mee te maken hebben. Mijn persoonlijke levens- en professionele loopbaanervaring stel ik dan ook graag ter beschikking. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het coachen van individuen en 10 jaar in het begeleiden van vrouwen/gemengde cirkels voor zelfontwikkeling op alle lagen (fysiek, emotioneel, geestelijk en spiritueel). Ik ken het leven binnen, maar ook buiten de gebaande paden, heb een pioniersgeest die mogelijkheden herkent en aanpakt. Verder ben ik moeder van twee, inmiddels grote kinderen en is mijn ultieme inspiratiebron de natuur. In dit werk vind ik discretie en veiligheid belangrijk; wat gezegd wordt blijft tussen ons en ik luister met onverdeelde aandacht en een onbevooroordeelde geest. Ook geef ik het direct aan wanneer ik niet genoeg affiniteit heb met jouw persoonlijke doel.Telefonische counseling

Kennismakingsgesprek, max 1 kwartier                                                    gratis

Vervolggesprek, per kwartier (max 1 uur)                                                 12.50 Persoonlijke counseling

Een persoonlijke ontmoeting vindt plaats:

  • bij Earth Awareness in Teuge
  • op een afgesproken locatie in Apeldoorn of Deventer
  • tijdens een wandeling in de natuur, omgeving Apeldoorn of Deventer


Telefonisch kennismakingsgesprek, max 1 kwartier                                    gratis

Vervolggesprek, per kwartier (max 2 uur, min 1 uur)                                  17,50

Na de derde counselingssessie, per kwartier (max 2 uur, min 1 uur)             15,00


Prijzen zijn inclusief btw


Een kennismakingsgesprek vindt plaats op een donderdag tussen 10.00-12.00 uur of tussen 19.30-20.30 uur. Een afspraak maken? Vul onderstaand je gegevens in en ik neem contact met je op.


Maya

Thanks for your interest in a woman ceremony. We will mail you back as soon as possible.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.