Earth Awareness

Holistisch Inspiratie Centrum 

Hallo, wij zijn Mark & Maya, pioniers in het off grid living en thuis op ongebaande wegen ;-)

Samen zijn we het kloppende hart van Earth Awareness en we weten daar al vele jaren mensen mee te inspireren. Met onbegrensde verbeeldingskracht en flink wat toewijding hebben we op authentieke wijze en in samenwerking met de natuur een paradijsje gecreëerd, iets dat we graag delen. Graag nemen we mensen mee op inspirerende avonturen, zoals de rondleiding, een vuurceremonie of een tribal dance. 


We hebben jarenlang samengewerkt met veel verschillende inheemse volkeren waarvan we geleerd hebben hoe we ons als mens relateren we ons tot de natuur, tot het leven. We brengen dit tot uitdrukking in kunst en bijzondere bijeenkomsten. We zijn erop ingesteld mensen wakker te maken, te inspireren, het leven is maakbaar en tijd is kunst.


We zijn altijd in beweging en blijven onszelf steeds door ontwikkelen. Zo timmeren we aan de weg om het gedachtengoed van Earth Awareness niet alleen bij een breed publiek in beeld te krijgen, maar werken we ook samen met de provincie Gelderland, de lokale gemeente en tal van andere initiatieven. Want uiteindelijk willen we allemaal onze leefwereld gezonder en vruchtbaar maken. We zijn namelijk ook enorme natuurliefhebbers en zetten ons graag in voor het vergroten van de soortenrijkdom van dieren en planten. 


Mark (1977) komt van origine uit Apeldoorn, op steenworp afstand van Teuge dus en woont/werkt al sinds het allereerste begin op deze plek (2001). In 2008 sloot Maya (1976) zich ook aan, zij is van oorsprong een Brabantse.