Earth Awareness

Holistisch Inspiratie Centrum 

Een Tempel voor de mensen, voor bezinning, bekrachtiging en verbinding met je oorsprong en het grote geheel. Een eerbetoon aan de bron, vanuit solidariteit naar de biosfeer de relatie tussen mens en natuur sensibiliseren. 

De Tempel is gebouwd vanuit inspiratie, met de intentie om de schoonheid van de natuur te openbaren en mensen samen te brengen. Een bezoekje staat sowieso garant voor een onvergetelijke ervaring. 


Het unieke en enorme ronde kunstwerk, gemaakt van dikke stammen en kronkelige takken, gekleurd glas en leem, is nagenoeg voltooid. Het kunstwerk huist een schat aan verhalen over de 40 verschillende houtsoorten die er in verwerkt zijn. Het omvat een combinatie van een aantal ecologische bouwstijlen, zoals earthship, hobbit house, blokhut bouw, kopshout bouw, stroleem en geodetische dome. Deze bijzondere belevingsruimte neemt je mee naar de wereld van je verbeelding, het lijkt of tijd er niet bestaat. De locatie is volledig off the grid, bosrijk en vol creativiteit. 

De belevingsruimte is uitermate geschikt voor educatie en bijeenkomsten van allerlei aard. De Tempel is een prachtige wegwijzer voor de waarheidszoeker en heeft een mystieke functie als ceremonieel inwijdingscentrum.

Spirit of Community - In de afgelopen jaren hebben meer dan 200 vrijwilligers een bijdrage geleverd aan het bouwen van de Tempel. Hun bijdrage in zweet, kennis of financieren, maakte het mogelijk om deze collectieve droom te realiseren.


Met de bouw van deze NatuurTempel creeren we dan ook een "clubhuis" voor duurzame en bewuste initiatieven, out of the box oplossingen. Het is een plek om te co-creeren, te netwerken en tot rust te komen. We komen allemaal tot de realisatie dat we zelf degenen zijn op wie we al die tijd aan het wachten waren....