Earth Awareness

  Holistic Inspiration Center

Boek NU jouw Magic Mushroom Ceremony aan huis

Lekker vertrouwd, gewoon bij jou thuis in jouw eigen leefruimte! Dat is lux, ik kom naar jou toe deze winter voor een zeer bijzondere medicijn ceremonie.

Jouw Heilige Ruimte.

Niets is vertrouwder en persoonlijker dan jouw eigen veilige ruimte, te midden van jouw eigen spulletjes en herinneringen. Jouw plekje op deze aarde waar je je maskers afzet en gewoon jezelf bent. Wat een fantastisch vertrekpunt voor een innerlijke reis met de magische paddenstoeltjes. Jouw persoonlijke intentie is het kompas voor deze ceremonie. Wat speelt er in jouw leven? Wat wil je aantrekken, loslaten, bekrachtigen, leren, vergeven? Neem de tijd om te specificeren waar het jou om te doen is. Vrouwen nemen deel aan deze ceremonies met uiteenlopende motivaties, maar ze hebben altijd iets gemeen; ze doen het om te groeien en bloeien, voor het verbeteren van haar gezondheid. Vrouwen willen het leven ten volste leven.

Training van de Spirit

Je kunt je voorstellen dat medicijn ceremonies er zijn om jouw Spirit te trainen. Het medicijn maakt je wakker en gewaar en de ceremoniële setting is er om daar daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Dit proces kan zich heel expressief of juist ingetogen voltrekken. Omdat het hier om een individuele ceremonie gaat, heb je niet te maken met afleiding of aandacht van andere mensen. De ceremonie is volledig afgestemd op jou, op jouw behoeften, op jouw innerlijk werk. Ik neem een goed gevulde ceremoniële gereedschapskist mee en zal daaruit gebruiken wat past bij jouw energie, zodat je je kunt overgeven aan het grote mysterie. Ook de dosering is aangepast op jouw persoonlijke behoefte.

Sacred Sister Ceremony

Misschien ben jij wel gezegend met een goede vriendin die ervoor open staat deze magische reis samen met jou te maken. Dat kan prima, je kunt zelfs tot 12 fijne vriendinnen uitnodigen voor deze ceremonie bij jou thuis. Iedereen komt met een persoonlijke intentie en sluit zich aan bij de gezamenlijke intentie. De gezamenlijke intentie is natuurlijk iets waar jullie het van te voren over eens moeten zijn.

Tijd en Datum

Een ander bijkomend voordeel van deze ceremonie is dat je zelf een voorstel voor een datum kunt doen. Op de dag van de ceremonie zal ik rond 10.00 uur s ochtends bij je zijn. Je maakt me wegwijs in huis en we maken kennis. Rond 11.00 uur zullen we ons klaar maken om te beginnen. De ceremonie zelf duurt 4-6 uur. Nadien eten we samen een lichte maaltijd praten we wat na. Tussen 17.00 en 19.00 uur zal ik je/jullie weer verlaten. Als ik weg ben, kun je nog dagen nagenieten van de ceremoniële energie waarmee jouw ruimte opgeladen is.

De Gastvrouw

De gastvrouw is degene die haar ruimte openstelt. Van de gastvrouw wordt verwacht dat zij de ruimtes die gebruikt gaan worden (woonkamer, toilet, keuken) schoonmaakt en opruimt. Dit is een hele letterlijke en belangrijke voorbereiding op de ceremonie, waarmee je de energie neerzet. De gastvrouw zorgt dat er thee in huis is en een lichte maaltijd voor na de ceremonie. (soep, fruit, brood of iets dergelijks)

In het geval van een Sacred Sister Ceremony is de gastvrouw verantwoordelijk voor het aanleveren van alle emailadressen en telefoonnummers. Ik zal altijd even telefonisch contact opnemen met alle deelneemsters en stuur de instructies mbt de voorbereidingen op de ceremonie per email door aan iedereen. De gastvrouw draagt ook zorg voor de financiele afhandeling en is degene die, indien nodig, de anderen informeert.

Voorwaarden ceremoniële ruimte:

-Jouw ruimte is prive, er kunnen niet zomaar andere mensen binnenlopen of naar binnen kijken

-Jouw ruimte is verwarmd en biedt bewegingsvrijheid voor alle aanwezigen

-Er kan gebruik worden gemaakt van de keuken en het toilet

-Jouw ruimte is schoongemaakt en opgeruimd (dit geldt ook de keuken en het toilet)

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

Participating


To join this ceremony you have to answer some questions, to decide if you are at the right place. From there you will receive all information by email.

Thanks for your interest in a personal ceremony. We will mail you back as soon as possible.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.