Earth Awareness

Holistisch Inspiratie Centrum 

Ceremonies - Rites of passages


In de kern gaat een ceremonie over de heiligheid en magie terug in je leven te brengen. Iets eren dat groter is dan jezelf; het leven. Het is de levensenergie die door alles en iedereen heen beweegt, waarmee je in een ceremonie een bewuste verbinding maakt. Naarmate we meer bewust worden van deze creatieve en destructieve krachten en we onze dankbaarheid voor het leven tot uiting brengen, krijgt je dagelijkse leven meer kleur en betekenis. Hierdoor zul je je ook meer verbonden voelen met andere levende wezens. Een groepsceremonie in de NatuurTempel is zeer speciaal omdat je in een heel natuurlijke omgeving bent, samen met broeders en zusters die soms van over heel Europa komen.

In een ceremonie trek je nieuwe visies aan, toon je nederigheid, deel je jouw dankbaarheid, vraag je om genezing en vier je het wonder van de schepping. Wanneer een groep mensen samenkomt met een oprechte intentie, gebeuren er magische dingen.

Onze ceremonies zijn geijkt op een mix van verschillende sjamanistische tradities, altijd dynamisch en levendig. Samen beoefenen we de kunst van het mens-zijn. Met prachtige akoestische muziek, sensitieve en krachtige liederen, stilte en oprecht delen rond het vuur. 


We bieden onze ceremonies aan al een gereedschap voor zelfontwaking en verbinding. In de agenda kun je zien wat voor soort ceremonies we allemaal organiseren.